Website

Tegenwoordig kun je als bedrijf niet meer zonder website. Je website is namelijk je online visitekaartje, waarmee je in één oogopslag laat zien wie je bent. Het is daarom van belang dat je website er representatief uit ziet en de juiste call to action heeft.

Het is verstandig om goed na te denken over de primaire functie van je website. Wil je bijvoorbeeld online producten verkopen, content publiceren, of leads genereren? Of is je website juist bedoeld om informatie te delen? Ik adviseer je graag over het bepalen van de juiste doelen.

Ik maak je website in WordPress zodat je hem zelf eenvoudig kunt updaten en content kunt plaatsen. Naast het bepalen van het doel en de technische realisatie in WordPress verzorg ik het grafische ontwerp en indien je wenst de beelden en fotografie.

E-mailnieuwsbrief & social media

Met een e-mailnieuwsbrief kun je je relaties voorzien van content, interessante updates en nieuws. Studio Raav ontwerpt in de stijl van je website een nieuwsbrief format, dat je eenvoudig kunt vullen en versturen.

Door zichtbaarheid te zijn in op social media blijf je top of mind bij jouw (mogelijke) opdrachtgevers. Studio Raav verzorgt visuals die je met trots kunt plaatsten op jouw LinkedIn, Facebook of Instagram account.